Şuanda Bayanlarmız İle 4527 Kii Doyumsuz Sohbet Ediyor.

Kendini Karanlıklara Boğma, Hayata Doğ Her fert kendi hayat dilimi içinde, gerek mutsuzluk yaratacak farklı hadiseler karşısındaki üzüntü, acı ve endişelerini, gerek bunun karşıtı olan ve ona sevinç veren neşe, sevinç, heyecan, coşku hissedebileceği hislerini içsel dünyasına gömebilir, saklayabilir veya davranışlarıyla, sözleriyle dışındaki dünyaya bunları yansıtabilir bu normal bir durumdur. Hayatta karşılaşılan olaylara verilen tepkiler bireyden bireye, topluma, kültüre, sosyal statüye, şahısın içinde olduğu vakit dilimine bağlı olarak göreceli olarak değişebilir
Özetle, bir hadise karşısında, şahısın o olaya yüklediği mana, kişiden kişiye göre değişir. Nedeni bilişsel değerlendirmenin kişiden kişiye değişik oluşundandır.
Bilişsel değerlendirmede, yani bir olaya fert aracılığıyla üstlenen mana belirlenirken, bireyin genetik yapısı (esnekliği, hoşgörüsü ve katılığı), yetiştiği aile içindeki valide baba öğretileri, kardeş ilişkileri, geniş baba geniş valide arketipleri (uzak geçmişten getirilen gelenek ve görenekler), yetiştiği sosyal çevre, kültür, okuduğu okullar, öğretmenlerin aktardıkları ve dostları gibi muhtelif etmenler göz önünde bulundurulmak mecburdur. Bu bağlamda kimsesizlik da, bireyin hayatta göreceli olarak karşılaşabileceği temel davranış biçimlerinden biridir.
Bu bağlamda kimsesizlik da, bireyin hayatta göreceli olarak karşılaşabileceği temel davranış biçimlerinden biridir. şahısın çevresi aracılığıyla bir kenara itilmesi gibi tanım edilse de, hayatını sürdüğü ruhsal vaziyeti ile toplumdan ve çevreden kendisini soyutlayarak iç dünyasına çekilmesidir, kimsesizlik. İnsanoğlu, toplum hayatı ve belirli bir sosyal düzen içinde varlığını sürdürürken, bu değerlerden yoksun olarak yaşayamayacak kadar güçsüz ve korumasız bir varlıktır. Öyle ise yalnızlığı niye istesin ve arzulasın ki? Acaba kimsesizlik, sınırsız bekleyişler ve arayışların sığınağı olacak kadar ulaşılamıyacak bir hasret mi? aksi halde, bir nedenle kimsesizlik girdabının yokedici sahasına itilince korkulacak kadar ağır bir ceza mı? Nedir yalnızlık? Yaşlandıkça fizyolojik olarak bedenleri adına fazla şey kaybeden insanlar, yaptırım güçleri azalıp sahip oldukları olanaklar ellerinden çıktıkça güçsüzlüklerini ve hiçliklerini anlarlar. Vakit içinde bu kimselerden, “elimden bir şey gelmez onsuz yapamam beni yaşamına bağlayan o idi beni kimsesiz bırakın kimseyi görmek istemiyorum gibi serzenişlerde bulunduklarını sıkça duyabiliriz. Kimsesizlik hissi yaşayan insanların, yüzlerinde bu duygunun belirtileri bulunmaktadır. Bu insanlar, genelde psikolojik çöküntü içinde olup, çehre ifadeleri anlamsız, dalgın olarak bir noktaya bakan ve her şeyden kaçıp kendilerini soyutlayan davranış kalıbı içindedirler. Güçsüzlüklerini ve çaresizliklerini kabullenirler. Hadiseler karşısında sinik, halsiz ve tepkisiz insanlardır. Bu tip belirtilerin süresi ve şiddeti, yalnızlığa neden olan tesirin ehemmiyet derecesi ile beraber, kişide yaptığı ruhsal ve bedensel streslere de bağlıdır. Sizin de böyle bir probleminiz varsa, herkesle sohbet edemiyorsanız, gerçek muhabbet kanallarını değerlendirmelisiniz. Gerçek muhabbet numaraları dakika başı ücretlendirilen, hususi sohbet hizmetidir. Cinsiyet şartı yoktur. Dilediğiniz saatte dilediğiniz yerden araya bilirsiniz. Mevzu sınırlaması yoktur..
Gerçek muhabbet numaralarında partnerinizi kendiniz seçersiniz. Her zaman yenilenen arkadaş portföyü ile günün her vakti hizmet veren bu kanallar büsbütün güvenlidir ve konuşmalarınız hiç kayıt altına alınmazlar..
Kategoriler: Sohbet